torstai 27. joulukuuta 2012

ti 25.12.2012

Aamukävelyä Venice Beachillä, ajo Las Vegasiin, majoittuminen Stratosphereen sekä autolla kiertelyä The Strip -alueella

Aamulla kiertelimme Venice Beachillä, sillä muut eivät olleet vielä nähneet sitä, vaikka hotellimme on aivan rannan vieressä. Minä olin nähnyt sen aikaisempana päivänä aamu-uinnilla.


Hengenpelastaja menossa takaisin koppiinsa

Rannalla oli myös skeittipuisto

Ajoin lähes koko matkan Los Angelesista Las Vegasiin. Matkan varrella tapahtui huomattava muutos kasvillisuudessa:


Kasvillisuutta lähellä Los Angelesia

Autiomaan kasvillisuutta lähempänä Las Vegasia

Majoituimme Stratosphere hotelliin, jossa kävimme syömässä mahtavan hyvän joulupäivä-buffetlounaan. Siellä oli tarjolla mitä erilaisempia ruokia; oli kylkyluulihaa, lohta, kiinalaista ruokaa, tacoja, keittoja, alkupaloja, trooppisia hedelmiä, salaattia ja vaikka mitä. Jälkiruokapöytä oli myös todella monipuolinen. Ruokatarjonta vastasi ruotsinlaivan ruokatarjontaa.

Vajaa yksi neljäsosa jälkiruokapöydästä


Ruokailun jälkeen muut pojat halusivat mennä aloittemaan hotellimme baariin. Siellä sai juoda niin paljon margaritoja, martineja ja olutta kuin vain halusi ja hinta oli 15 €. Ei siis kovin hyvä idea suomalaisilta, mutta onneksi heillä oli käytössä vain viimeinen tunti neljästä. Minä ja Kaisu emme tilanneet mitään, mutta Petri antoi Kaisun juoda hieman hänen lasistaan.

Tämän jälkeen menimme autoajelulle Las Vegasin pääkadulle, jota alueena kutsutaan The Strip. Jokaisella hotellilla on oma teema, jotta ne erottuisivat joukosta. Meidän The Stratosphere oli ihan The Stripin pohjoispäädyssä.

New York, New York hotelli

Meidän hotellimme The Stratosphere

Pojat halusivat, että ajaisin heidät jollekin strippiklubille, mutta en suostunut. En halua edesauttaa strippibisnestä millään lailla, joten heillä ei ollut kuskia, joka voisi ajaa heidät klubille. Tosin, ei heillä ollut mitään tietoa, missä halpoja strippiklubeja edes olisi. He olivat päätöksestäni pahastuneita, mutta jos he haluavat sinne mennä, menkööt taksilla. Koin olevani ilonpilaaja, mutta pidän periaatteistani kiinni. Kaisu oli onneksi sitä mieltä, että on hyvä pitää periaatteistaan kiinni, joten sain hieman tukea.

Tämän jälkeen kävimme hotellimme tornissa, josta oli hienot näköalat:





Koska tornin baari oli menossa kiinni eikä siellä ollut juuri ketään, suostuin ajamaan heidät tavalliseen baariin. Ongelma oli kuitenkin se, että oli tiistai-ilta ja joulupäivän ilta, joten juuri mikään baari ei ollut auki. Yritimme paria paikkaa, mutta tuloksetta. Eikä meillä ollut edes oikein kunnon selvyyttä, mitkä baarit olivat auki.

Loppujen lopuksi kaikki olivat närkästyneitä kukin mistäkin asiasta. Onneksi pääsimme nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti